Paris Trip
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Paris Trip

Forum για όσους συμμετείχαν στην εκδρομή στο Παρίσι

ΦόρουμΦόρουμ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  

elections

Πήγαινε κάτω 
+3
Somnio
#O_G#
dark_velvet
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Aν ειχαμε σημερα εκλογες....
Νέα Δημοκρατία
elections - Σελίδα 2 Vote_lcap14%elections - Σελίδα 2 Vote_rcap
 14% [ 1 ]
ΠΑ.ΣΟ.Κ
elections - Σελίδα 2 Vote_lcap29%elections - Σελίδα 2 Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Κ.Κ.Ε
elections - Σελίδα 2 Vote_lcap0%elections - Σελίδα 2 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
ΣΥ.ΡΙΖ.Α
elections - Σελίδα 2 Vote_lcap29%elections - Σελίδα 2 Vote_rcap
 29% [ 2 ]
ΛΑ.Ο.Σ
 0% [ 0 ]
ΚΚΕ (μ-λ)
 0% [ 0 ]
λευκο
 0% [ 0 ]
ακυρο
 14% [ 1 ]
αποχη
 14% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 7

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gio_leivadia10

gio_leivadia10

Αριθμός μηνυμάτων : 284
Registration date : 24/10/2007

elections - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Νοε 16, 2007 2:09 pm

1 Δε μίλησα για τον ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα,είπα για κάτι σε τέτοιο στυλ.
2 Δεν είπα τίποτα για πορείες και ΜΜΕ
3 Το να θεωρείται ο αγώνας ΟΛΟΥ του Ελληνισμού κομμουνιστική πρωτοβουλία είναι αισχρό τουλάχιστον(ΕΑΜ)
4 Αυτό με τον Πατακό και τον Παπανδρέου που το άκουσες;;;
5 Αυτό με το παράδειγμα με το φαγητό δεν νομίζω οτι κόλλαγε και πολύ.Δηλαδή εγώ που πάω σε δημόσιο είμαι αγράμματος;;;
6 Ποτέ δεν κατονομάζονται οι πραγματικοί εχθροί(π.χ. οι Αμερικάνοι τώρα λένε ότι εχθροί είναι οι Ιρακινοί,ο Χίτλερ έλεγε οτι στόχος ήταν οι Εβραίοι.Μη μου πεις τώρα οτι ήταν αυτοι, και πολλοί άλλοι φυσικά οι πραγματικοί λόγοι για ιστορικά γεγονότα.Προφανώς σου διαφεύγει ότι το πραξικόπημα έγινε εν όψει της εκλογής του Γ. Παπανδρεόυ.Όχι πριν με τον Καραμανλη!!)
7 Συμφωνώ για τους βαλτούς απολύτως.
8 Αν είχαν επικρατήσει οι κομμουνιστές,τώρα θα είμαστε κάτι μεταξύ Αλβανίας,Ρουμανίας και Βουλγαρίας.Αναμφισβήτητα!!
9 Αν εγώ είμαι μια φορά Έλληνας ο Παπανδρέου(ο Αντρέας) ήταν δέκα φορές,γιατί αυτός το διάλεξε να έρθει στην Ελλάδα, να αγωνιστεί(έχασε 3 εκλογές) και δεν διορίστηκε πρωθυπουργός όπως ο Καραμανλής το 74(''Εγώ ή τα τανκς'') αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων.Αντίθετα εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες και ζούμε εδώ χωρίς να το επιλέξουμε.Αναγκαστικά....Θα μπορούσε άνετα τα μείνει στη Σουηδία και να τρώει αστακούς όπως λες αλλά διάλεξε να έρθει χωρίς να του υποσχεθεί κανείς αξιώματα(στις εκλογές του 74 πήρε 13% και του 77 νομίζω 25%)
10 Πρέπει κάποτε να τελειώνει η ηρωοποίηση της Αριστεράς.Διακρινόμαστε σε συνειδητοποιημένους,ενήμερους πατριώτες που αγωνίζονται μέχρι τέλους όποτε χρειαστει(Πολυτεχνείο) και στους υπόλοιπους.Όχι σε ψευτοεπαναστάτες αριστερο-αυτονομο-αναρχικούς ήρωες και σε αδιάφορους βολεμένους.Άλλωστε στο ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν κατα καιρούς πολύ περισσότεροι αγωνιστες και του 40 και του 74 από ότι στο ΚΚΕ.Αν έπεσε το μάτι σου στην προχθεσινή Ελευθεροτυπία καταλαβαίνεις τι λέω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://viotia.blogspot.com
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Νοε 16, 2007 2:13 pm

Somnio..Την τελευταία φορά που υπήρξε τέτοιο ρεύμα,βρήκε την ευκαιρία να αναδειχθει ο Χίτλερ.Θα ανατριχιάσεις μελετώντας τις ομοιότητες της Γερμανίας του 38 με την Ελλάδα του 2007.Γι αυτό προσοχή στην πραγματοποίηση!!!
Φυσικά δεν πρέπει να μας νοιάζει μόνο το τομάρι μας....Αλλά και οι βεβιασμένες σπασμωδικές αντιδράσεις οδηγούν σε αδιέξοδο...
dark_velvet

dark_velvet

Αριθμός μηνυμάτων : 212

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Νοε 16, 2007 3:31 pm

gia to 3
ego eipa oti to kke hgountan tou agona fysika kai o laos agonistike oxi to komma
gia to 4
isxuei exo dei sinedfksi tou malista eixe pei otan ton rotisan giati ferthike etsi se hgetes ton kommaton k.t.l. eixe pei ton andrea ton papandreou sta opa opa ton eixame kathe mera ton taizame astako sto hilton ! kai otan ton rotisan gia tous aristerous eipe aftoi htan stin makroniso kai stin giaro gyro gyro thalassa exei as psarevan
gia to 5
to agrammatos einai ypervoliko alla nai yparxoun akriva idiotika pou safos ginetai kalyterh douleia apo ta dimosia
gia to 6
asxoliasto kaih EDA eixe parei 25% alla den egine praksikopima !min moy peis oti o papandreou itan po aristeros apo tin EDA !oi xountikoi tosa ikseran tosa elegan edo akoma kai ton papandreou koummounisti ton eixan pei
gia to 8
pithanos alla pithanos kai oxi afou an thimasai aftes oi xores katerefsan oikonomika me tin katerefsi tis ESSD ! prin ginoun koummounistikes itan poli xeiroteres i vohteia pou tous edose i russia itan apistefti aplos meta gyrisan stin palaioteri tous katastasi !alla den mporeis na sygrineis aftes tis xwres me thn ellada ! giati as poume tote na min eixame paideia opos tin koyva pou vgazei apo tous kaluterous epistimones ston kosmo ?
gia to 9 kai to 10 den xreiazetaI na apantiso giati einai kati san kommatiko paralirima oudemia sxesi me tin pragmatikothta (h eleftherotypia pantos einai efimerida tou pasok )
https://paristrip.forumgreek.com/
dark_velvet

dark_velvet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Νοε 16, 2007 3:36 pm

episis gia afto pu les gia tin germania ! tote ginontan kathe mera meglis ektasis sygrouseis metaxy koummouniston kai akrodexiwn ! kai o xitler me politiko logo messianismou san allos karatzaferis san sotiras sta matia tou kosmou na ton sosei apo tous kommounistes opos o idios eipe!a kai kyrios exthros itan episis oi koummounistes kai oxi oi evraioi ! an kai mporei na ftasei kai h ellada sto mellon se mia paromoia katastash den nomizo na eimaste stin idia katastasi ta pragmata einai sxetika irema! prepein omos na epidiokoume mia tetoia katastasi omos giati se tetoious kairous allote o laos xane kai exoume ena xitler , allote omos thriamvevei kai exoume nea lenin
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 12:04 am

3 Σωστή διευκρίνιση.
4 Δε το ξέρω.Τουλάχιστον εγώ όταν δεν ξέρω κάτι το παραδέχομαι.
5 Άρα δεν έχει λόγο η κυρία κυρία Παπαρήγα να το στέλνει σε ιδιωτικό.
6 Δεν ξέρω τι ήταν αλλά και το 67 και το 61 δικές του κυβερνήσεις απέτρεψαν οι φασίστες.Η ΕΔΑ δε θα έκανε κυβέρνηση ποτέ...
8 Είμαι κατηγορηματικός.Έχεις κουβεντιάσει με άνθρωπο που να έζησε τον κομμουνισμό από μέσα;;;Επειδή μάλλον όχι σου λέω από πολύ κοντινό μου άνθρωπο οτι λοιμοκτονούσαν,η ζωή ήταν τραγική.Απλώς δεν τους άφηναν να ψοφήσουν τελείως απ την πείνα.Και οι αντιφρονούντες....Σιβηρία!!!!¨αθλια ήταν όλη η ζωή τους Ο ένας ρουφιάνος του άλλου για να πάρει δυο φέτες ψωμί αντί για μία...
Για την Παιδεία που λες....Δεν ξέρω αν η Κούβα βγάζει τόσο καλούς επιστήμονες.Μακάρι...Πίστεψέ με όμως δε θες να ξέρεις πως ζουν κατα τα άλλα στην Κούβα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Σαβ Νοε 17, 2007 12:07 am, 1 φορά
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 12:06 am

Δεν είμαστε σαν τη Γερμανία.Υπάρχουν απλά δυστυχείς ομοιότητες.Πιστεύω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν διαμορφώνουν κάτι καινούριο,απλά επιταχύνουν δρομολογημένες εξελίξεις......
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 12:22 am

Και κάτι τελευταίο για τον Παπανδρέου....
Δεν μπορούμε να αποκαλούμε Αμερικανάκι έναν άνθρωπο που:
1 ήταν ο μοναδικός ηγέτης δυτικού κράτους που αναγνώρισε τον υπ αριθμό 1 εχθρό του Ισραήλ (κατ επέκταση και των ΗΠΑ), τους Παλαιστίνιους.Ο μόνος!!!
2 είχε τόσο στενές σχέσεις με το πιο μισητό πρόσωπο στην Αμερική τον Γιασέρ Αραφάτ(ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με κάτι σημερινούς Μπιν Λαντεν και Σανταμ που είναι φυτευτοί των ΗΠΑ)
3 ήταν ο μόνος Ευρωπαίος ο οποίος στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας στήριξε στρατιωτικά τα αδέρφια τους Σέρβους,όταν η Ευρώπη εξόπλιζε τους δολοφόνους Κροάτες και Σλοβένους και οι ΗΠΑ τους Μουσουλμάνους Αλβανούς,Βόσνιους κλπ
4 είχε στο ένα πόδι τους Τούρκους, τον πιο αγαπητό λαό των Αμερικάνων(βλέπε Κύπρο,όπλα στον στρατό τους δωρεάν,''πλάτες '' για να κάνουν τσαμπουκά σε ολόκληρη ΕΕ).Την δεκαετία 80-90 οι παραβιάσεις ήταν πολύ σπάνιες.Όχι όπως τώρα!
5 ήταν ο πρώτος και τελευταίος Έλληνας πρωθυπουργός που έκανε εμπορικές συνθήκες με Μ Ανατολη ξεφεύγοντας απ το δίλημμα Ευρώπη ή Αμερική.
6 αποκαλούσε αδέρφια όλους τους επαναστάτες και το υποστήριζε εμπράκτως.Φιλικές σχέσεις και συνεχείς επισκέψεις σε Κούβα,Παλαιστίνη,Σερβία κλπ κλπ
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 1:43 pm

Και για να τελειώνουμε με το μύθο ότι μετέπειτα στελέχη του ΚΚΕ πρωτοστάτησαν στον αγώνα του Πολυτεχνείου, ιδού τα ονόματα των μελών του συντονιστικού(για να δείτε ότι δεν παίζει ρόλο αν τα έγραψε η Ελευθεροτυπία ή τα Νέα σήμερα, αλλά το ποιοί ήταν δεν αμφισβητείται είναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Ποιοί ήταν στο Πολυτεχνείο όταν η Κανέλλη δούλευε ιδιαιτέρα του Καραμανλή και η Παπαρήγα ήταν σπιτάκι της. )Λοιπόν:
Γ Κοροβέσης(ΣΥΝ)
Χ Λαζαρίδης
Κ Λαλιώτης(ΠΑΣΟΚ)
Σ Λογοθέτης
Τ Μοροπούλου
Σ Παππάς
Μ Ανδρουλάκης(ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ)
Γ Νυσταζάκης
Γ Τσεμπελής
Δ Χατζησωκράτης(ΣΥΝ)
Ν Χριστοδουλάκης(ΠΑΣΟΚ)
Γ Παπαβασιλόπουλος
Ο Δαφέρμος
Ν Μπίστης(ΠΑΣΟΚ)
Δ Παπαχρήστου
Ν Βαλαβάνη(ΣΥΝ)

Επίσης,από το βιβλίο της Χ Λεβεντάκου(πιστεύω πολύ αξιόπιστη πηγή):΄΄Το πρόσωπο μιας γενιάς.Αποτελέσματα μιας εμπειρικής έρευνας για το κοινωνικό και πολιτικό προφίλ της γενιάς του Πολυτεχνείου’’ από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου.
ΕΡΕΥΝΑ: Που βρίσκονται σήμερα οι πρωτεργάτες της εξέγερσης
26% ΠΑΣΟΚ
3% ΝΔ
47% ΣΥΡΙΖΑ
7%(!!!) ΚΚΕ
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 1:44 pm

Η Deutsche Welle αναδημοσίευσε επιστολή της Μ Μερκούρη(περιττό να αναφέρω σε ποιο κόμμα ήταν αυτή η τεράστια προσωπικότητα) στον Χ Κίσινγκερ(για όσους δεν γνωρίζουν, ΥΠΕΞ των ΗΠΑ) όπου έγραφε κατά λέξη:΄΄…you are to blame for the blood…΄΄ αναφερόμενη στο Πολυτεχνείο. Δυστυχώς δεν βρήκα ακόμη το δημοσίευμα σε κάποιο site.
Έχω βρει σε site του Εξωτερικού(δεν ξέρω αν είναι νόμιμο να υπάρχουν στην Ελλάδα) τις απόρρητες τότε εκθέσεις της ΚΥΠ για τον ΄΄βομβιστή Κ Σημίτη’’, την ΄΄παντοτινή απειλή Α Παπανδρέου’’ και τον ΄΄σοσιαλιστή κομμουνιστικών τάσεων Κ Παπούλια’’.
Επειδη έχω PSTN και κάνει δυο ώρες να ανεβάσει φώτο θα κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε…….
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 1:51 pm

https://servimg.com/view/11716409/1

Δεν ξέρω αν το έχω κάνει καλά..
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 1:57 pm

Λέω να τελειώνω αυτό το μονόλογο, να πούμε και τίποτα άλλο.
Πάντως έχει τρομερό ενδιαφέρον ένα άρθρο του Newsweek στο τεύχος 19 Νοεμβρίου 2007.Στα περίπτερα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά αν υπάρχουν άλλοι συνδρομητές εδώ, θα το έχουν.Είναι για τα γεγονότα του 68,και βγαίνουν πολλά συμπεράσματα για τις επαναστάσεις γενικά.Πολύ σχετικό με όσα λέγαμε προηγουμένως περι επαναστάσεων....Αυτά....
Και μια έκκληση...Ρε παιδιά κόψτε τα greeklish.Είναι τουλάχιστον αηδιαστικό να έχουμε την ωραιότερη γλώσσα του κόσμου και να χρησιμοποιούμε τα χαζοεγγλέζικα για να την εκφράσουμε....Γιατί;;;Για να γράψετε σε 3 αντί σε 5 λεπτά;;;Σιγά...
Somnio

Somnio

Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 25/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Νοε 17, 2007 5:25 pm

Ελληνικά λοιπόν.
Αφού διάβασα όλα αυτά που είπατε,θα εκφράσω μια απορία μου:Προς τι οι διαφωνίες περί πολιτικών προσώπων και περί του ποιος έχει τελικά δίκιο?Δεν ξέρω αν είναι απαισιόδοξος ο τρόπος με τον οποίο βλέπω αυτό το ζήτημα,αλλά μου φαίνεται πως όσο και να το ψάξεις,τελικά δε θα μάθεις τι πραγματικά συνέβη.Υπάρχουν βέβαια και τα γεγονότα που είναι αδιαμφισβήτητα,αλλά δεν ξέρεις τι έγινε παρασκηνιακά.Και από τη στιγμή που είτε κομμουνιστές λέγονται(λέω λέγονται και όχι είναι,γιατί δεν πιστεύω στην απόλυτη κατηγοριοποίηση των ιδεολογιών),είτε σοσιαλιστές,είτε φασίστες,τρώνε τα λεφτά του κόσμου και τον πλανεύουν ή τον καταπιέζουν ή όλα μαζί,ποιο το νόημα?
Μήπως αντί να αντιδικούμε για το παρελθόν να αρχίσουμε να μαχόμαστε για το μέλλον?Δε λέω,για να αγωνιστείς για το μέλλον στηρίζεσαι στο παρελθόν,αλλά δε νομίζετε ότι με τον ύπνο που έχει πάρει τον κόσμο,το παρελθόν κινδυνεύει να χαθεί?Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα,η λεπτή γραμμή που χώριζε την αλήθεια από το ψέμα έχει κοπεί από τα προστάγματα των Αμερικανών και τη στωικόητα των Ευρωπαίων,έτσι ώστε σε λίγο δε θα ξέρουμε τι μας γίνεται!Θα έχουμε χάσει κάθε επαφή με το τι έγινε και πώς έγινε.
Δε μου λέει τίποτα το ότι η σημερινή Ελλάδα μοιάζει με τη Γερμανία του τότε,όπως λες gio(το όνομα γιατί στα Αγγλικά?).Ένας Χίτλερ μπορεί να αναδειχθεί οποιαδήποτε στιγμή.Το γεγονός ότι ένα ξεσήκωμα από την πλευρά του λαού,και ειδικότερα των νέων,πιθανώς θα δώσει αφορμή σε κάποιους να εξωτερικεύσουν τις νευρολογικές τους διαταραχές,δε θεωρώ πως αποτελεί λόγο για τη μη πραγματοποίηση μιας επανάστασης,ή όπως θέλεις αποκάλεσέ την.Ακόμη,δε γνωρίζω αν μέσα από μια τέτοια διαδικασία θα αναδειχθεί ένας Λένιν,ή θα αναδειχθεί κάποιο πρόσωοπο.Μήπως,λέω μήπως,σκοπός είναι να αναδειχθεί το ριμάδι το δίκαιο?Όπως και νά'χει το πράγμα,είναι σίγουρο πως πάντα θα υπάρχουν σκάρτοι πολιτικοί και υποκινούμενοι που πετάνε μολότοφ.Και πάντα θα υπάρχει ένας μαλάκας που ενώ ξέρει για τις υποκινούμενες μολότοφ,θα μιλά για δήθεν υποκινούμενες επαναστάσεις.Γι'αυτό και βρίσκω ανούσιο να προσπαθείς να αποδείξεις ότι κάποιος πολιτικός ήταν διαμάντι.Ακόμη και Μελίνα,που είναι πραγματικά πρότυπο για μένα,νομίζω πως προερχόταν από "σπουδαία οικογένεια πολιτικών".Εάν δεν είχε το στήριγμα αυτό,δεν ξέρεις αν θα είχε καταφέρει να γίνει αυτό που έγινε.Οπότε,ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ηρεμία τους,και ας δούμε αν μπορούμε εμείς να κάνουμε τίποτα για να σώσουμε ό,τι έχει καταφέρει να μείνει όρθιο.
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Νοε 18, 2007 3:00 pm

Για μια ακόμη φορά συμφωνώ.....Ας αφήσουμε το παρελθόν και ας κοιτάξουμε το μέλλον.
dim....!!

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Registration date : 27/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Νοε 18, 2007 10:34 pm

Somnio έχεις απόλυτο δίκαιο... Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν,φυσικά χωρίς να το ξεχάσουμε... Το μέλλον μας ανήκει και πρέπει να διαμορφώσουμε την κατάσταση όσο μπορούμε καλύτερα....για να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο,σύμφωνα με τα δικά μας ιδανικά και όνειρα...(διατηρώ βέβαια πολλές επιφυλάξεις γαι το αν θα το καταφέρουμε ή αν θα καταστραφεί τελικά και ότι υπαρχει...)
Somnio

Somnio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Νοε 19, 2007 12:18 am

Παρά τις οποιεσδήποτε επιφυλάξεις,πιστεύω ότι αξίζει να το ρισκάρουμε.Δεν μπορώ να ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει τελικά μια τέτοια προσπάθεια,όμως από το να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα για να αλλάξει αυτή η άθλια κατάσταση,καλύτερα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος.
dark_velvet

dark_velvet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 01, 2007 2:52 pm

paidia sas elepsa ? eixa provlima me tin sindesi gia afto den empaina ! symfono me ta parapano alla prostheto kati : panta prepei na xereis poios einai pragmatika aftos pou steketai dipla sou ston agona sou gia to mellon ! giati den exei mono simasia na katastrepseis kati <<kako>> alla na xtiseis meta kati<< kalo>>

Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Σαβ Δεκ 01, 2007 3:42 pm, 1 φορά
Somnio

Somnio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 01, 2007 3:40 pm

mas eleipses den mporw na pw...
tha simfwnisw,kai variemai na simfwnw....
kai poios diladi tha einai aftos?? emeis de tha eimaste?????
dark_velvet

dark_velvet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 01, 2007 3:43 pm

nai emeis tha eimaste gia afto akrivos ton logo to leo
gio_leivadia10

gio_leivadia10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 02, 2007 3:47 pm

Θα περιοριστώ στο ''Συμφωνώ και πάλι...''Δε το συνηθίζω...
dark_velvet

dark_velvet

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Δεκ 04, 2007 11:50 pm

και επισης συμπληρωνω μια κλεμμενη φραση { ειναι ευκολο να γνωριζεις τι πολεμας το δυσκολο ειναι να γνωριζεις γιατι πολεμας
GiogIO

GiogIO

Αριθμός μηνυμάτων : 65
Registration date : 21/10/2007

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 01, 2008 7:16 pm

αποχη
αν και δεν είναι σωστο

αλλα ολοι σκατα ειναι ρε παιδια
τι κι αν προερχονται απο διαφορετικους οργανισμους
το σκτο παντα σκατο θα είναι!!!!!
Somnio

Somnio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: elections   elections - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 02, 2008 8:35 am

Βρε λες??

elections
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Paris Trip :: Θέματα :: Γενική Συζήτηση-
Μετάβαση σε: