| MoUsIke$ afIerWseI$! ###### | |
|
+5dark_velvet gio_leivadia10 Admin Jonny_L.A. #O_G# 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GiogIO
Αριθμός μηνυμάτων : 65 Ηλικία : 34 Location : Καρδίτσα-Καρδίτσα Registration date : 21/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Αυγ 21, 2008 12:53 pm | |
| Ο ουρανός ανάβει τα φώτα τίποτα πια δεν θα 'ναι όπως πρώτα Ξημέρωσε πάλι Ξυπνάω στο φως τα μάτια ανοίγω για λίγο νεκρός χαμένος για λίγο Ξημέρωσε πάλι Κι έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μαζί με του ονείρου τον πολύχρωμο κύκνο Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τo όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό της να λέει όνειρο ήτανε, όνειρο ήτανε Θα ξαναρθείς μόλις νυχτώσει και τ' όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει Θα 'μαι κοντά σου Μόνο εκεί σε βλέπω καλή μου εκεί ζυγώνεις κι ακουμπάς τη ψυχή μου Με τα φτερά σου Μα το πρωί χάνεσαι φεύγεις ανοίγω τα μάτια κι αμέσως πεθαίνεις Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου... Αλκίνοος Ιωαννίδης | |
|
| |
gio_leivadia10
Αριθμός μηνυμάτων : 284 Ηλικία : 34 Location : Levadia Voiotia Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Σεπ 04, 2008 8:53 am | |
| | |
|
| |
Somnio
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 34 Location : Trikala Registration date : 25/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Σεπ 04, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Somnio
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 34 Location : Trikala Registration date : 25/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Σεπ 04, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
| |
gio_leivadia10
Αριθμός μηνυμάτων : 284 Ηλικία : 34 Location : Levadia Voiotia Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Σεπ 04, 2008 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Ηλικία : 34 Location : Καρδίτσα Registration date : 16/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Κυρ Σεπ 07, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 08, 2008 12:29 pm | |
| | |
|
| |
dark_velvet
Αριθμός μηνυμάτων : 212 Ηλικία : 34 Location : thiva Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Τετ Σεπ 10, 2008 12:08 am | |
| re tosa link pou exete valei mexri na ta dw prepei na perasoun 5 wres toulaxiston ... ouf ... | |
|
| |
Somnio
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Πεμ Σεπ 11, 2008 11:14 am | |
| e min ta vlepeis meta hrise mou .. ouf... | |
|
| |
dark_velvet
Αριθμός μηνυμάτων : 212 Ηλικία : 34 Location : thiva Registration date : 24/10/2007
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Παρ Σεπ 12, 2008 7:44 am | |
| | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Σαβ Σεπ 13, 2008 12:22 pm | |
| - dark_velvet έγραψε:
- re tosa link pou exete valei mexri na ta dw prepei na perasoun 5 wres toulaxiston ... ouf ...
Νταξ ρε..........δεν είναι και τόσα......... | |
|
| |
Somnio
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Σαβ Σεπ 13, 2008 2:20 pm | |
| Πάντως αγαπητέ κύριε dark velvet,αν δεν είναι πολιτικοποιημένο το videάκι,δεν μπορείτε.. Γιατί όχι ?? Καλό ήταν! | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 12:45 pm | |
| ola gyrw mas einai politikopoihmena kai as min fainontai ola .... | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 12:59 pm | |
| αυτό το γουστάρω τρελα γιατί μιλάει για την απογοήτευση ΟΛΩΝ απο τα κομμουνιστικά καθεστώτα με αποτέλεσμα και όσοι τον ασπάζονταν ως θρησκεία να αλλάξουν γνώμη-έτσι τουλάχιστον το ερμηνεύω εγώ)
1)αυτό το γουστάρω τρελα γιατί μιλάει για την απογοήτευση ΟΛΩΝ απο τα κομμουνιστικά καθεστώτα
kala min xairesai toso pl re tha patheis tpt ....koita edw xara ...trelenetai na akouei amerikano thremenes istories enantion tou communismou afto to paidi ......
2) κομμουνιστικά καθεστώτα
loipon afto to lathos to kaneis gia 58h fora gia allh mia fora tha sou po oti COMMOUNISMOS den yphrkse pote tora an kapoioi amorfotoi dimosiografoi epimenoun ego den ftaio se kati pantos afth einai h apopsh ths politikhs episthmhs ... tash pros sosialismo yphrkse stis arxes ths sovietikhs enwshs kai sthn cuba TELOS
TORA MPOREI NA SYMVAINEI KAI TO ALLO NA THELOUME NA PROPAGANDISOUME ENANTION TOU COMMUNISMOU KAI NA LEME AKOMA KAI THN KINA COMMUNISTIKH vevaia se afto ton kosmo ola ginontai afou oti diloseis eisai ('h alliws oti se vaftisoun oi kyriarxes poliethnikes twn MME )
3) fantazomai tha stenaxoritheis pl an matheis oti uparxoun anthropoi pou den einai apogohteftei ...'h alliws den aisthanontai thn anagh na dikaiologhsoun to oti symvivasthkan kai eginan kommati tou systhmatos ws synepeia ths apogohtefshs tous apo ton communismo ...ti na kanoume yparxoun kai aftoi ....
stenaxorithikes pl twra pou to emathes e ? | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 2:02 pm | |
| 1) Δε διάβασα αναλυτικά τι έγραψες...Βαριέμαι τα greeklish.... 2) Δεν ξέρω αν ο πραγματικός κομμουνισμός θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος απ το έκτρωμα που είδαμε στη ΕΣΣΔ. 3)Δεν είπα ποτε ότι η Κίνα είναι κομμουνιστική.Φασισταριό είναι σήμερα! 4)Φυσικά και χαίρομαι όταν εγκαταλείπεται ως ιδέα ο κομμουνισμός.Και μη μου λες ότι κανονικά είναι καλός...Γιατί και ο Χίτλερ θα μπορούσε να πει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν μια καλή ιδέα που απλώς δεν εφαρμόστηκε σωστά!!!Διαφωνείς? 5) Μια ιδεολογία-άποψη κλπ κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος!
Όχι δε στενοχωριέμαι με ψέματα,άλλωστε είμαι γενικά χαρούμενος άνθρωπος!! | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 2:07 pm | |
| xaxa alla nt allwn eidika to 4 ...ti na apantiseis twra ...
elpizo oi alloi pou tha diavasoun analytika afta pou egrapsa na katalavoun ... | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 2:08 pm | |
| Δεν ξέρω αν ο πραγματικός κομμουνισμός θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος απ το έκτρωμα που είδαμε στη ΕΣΣΔ.
to eidate mpravo re afou to eidate kiolas ... | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 2:12 pm | |
| Όχι δε στενοχωριέμαι με ψέματα,άλλωστε είμαι γενικά χαρούμενος άνθρωπος!!
h anodos ths aristeras sthn latinikh amerikh ...'h gia na min pame makria ta megala athroistika pososta ths aristeras sthn ellada kai h parallilh dialysh tou kommatos sou kai oti afto presvevei kanei fanero oti to mono pou mporei kapoios na diapistosei ws psemma einai oti den yparxei dieksodos sto yparxon kapitalistiko systhma .... | |
|
| |
dark_velvet
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 2:13 pm | |
| Μια ιδεολογία-άποψη κλπ κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος!
to apotelesma proypothetei thn efarmogh ths ideologias ...gia skepsou ligo .. | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:09 pm | |
| - dark_velvet έγραψε:
- Δεν ξέρω αν ο πραγματικός κομμουνισμός θα ήταν καλύτερος ή χειρότερος απ το έκτρωμα που είδαμε στη ΕΣΣΔ.
to eidate mpravo re afou to eidate kiolas ... Τρόπος του λέγειν...το θέμα είναι ότι προφανώς ποτέ δεν συζήτησες με κάποιον που είχε την τύχη να δει πολλές φορές το τι ακριβώς γινόταν εκεί ενώ εγώ το έχω σε καθημερινή βάση....αν θες να σε διαφωτίσω πες μου... | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:10 pm | |
| - dark_velvet έγραψε:
- xaxa alla nt allwn eidika to 4 ...ti na apantiseis twra ...
elpizo oi alloi pou tha diavasoun analytika afta pou egrapsa na katalavoun ... Δε μπορώ να δεχτώ το επιχείρημα ότι αυτό που είδαμε δεν ήταν το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού....... | |
|
| |
Somnio
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:14 pm | |
| Προσωπικά ο κομμουνισμός ως ιδέα δε μου φαίνεται καλή και ως ιδεολογία είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εφαρμοστεί.
Αυτό που είδαμε σε ΕΣΣΔ,Κίνα και που εξακολουθούμε να παρακολουθούμε σε Κούβα είναι η χρησιμοποίηση της λέξης-και μόνο- κομμουνισμού ως περιτύλιγμα στην ισοπέδωση της προσωπικότητας και της επιβολής του Κράτους επάνω στον Άνθρωπο,με αποτέλεσμα την εκμηδένισή του.Και αυτό μόνο και μόνο για να πεισθεί η μάζα πως το πολίτευμα είναι κατά τα άλλα μια προσπάθεια εξισορρόπησης του χάσματος φτωχών-πλούσιων και ισότητας μεταξύ των πολιτών.
Με άλλα λόγια,ποτέ δεν είδαμε μια εφαρμογή του κομμουνισμού.Ούτε καλή,ούτε κακή. Δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί η θεωρία του κομμουνισμού στην πράξη,οπότε πάμε παρακάτω.. | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:15 pm | |
| - dark_velvet έγραψε:
- Όχι δε στενοχωριέμαι με ψέματα,άλλωστε είμαι γενικά χαρούμενος άνθρωπος!!
h anodos ths aristeras sthn latinikh amerikh ...'h gia na min pame makria ta megala athroistika pososta ths aristeras sthn ellada kai h parallilh dialysh tou kommatos sou kai oti afto presvevei kanei fanero oti to mono pou mporei kapoios na diapistosei ws psemma einai oti den yparxei dieksodos sto yparxon kapitalistiko systhma .... Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση.Κατα τ άλλα αν θεωρείς το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ αριστερά τι να σου πω.Αυτοί είναι πολύ πιο δεξιοί απο μενα ρε!! Λατινική Αμερική...μην παραμυθιάζεσαι όλα για το πετρέλαιο γίνονται...ποια λατινοαμερικανικη αριστερα μου λες...Επειδή και από κει ξέρω(από δεύτερο χέρι βέβαια) η κατάσταση περιγράφεται (όπως και σε Κούβα ΕΣΣΔ κλπ) με τη φράση: Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι.Κι εσύ κάθεσαι και μου λες τι υποστηρίζει ο Φιντελ και ο Τσάβες οτι είναι ευτυχισμένοι. Και στη Αν. Γερμανία τα ίδια έλεγαν.΄μα είδες και τη ''δεξιά" ταινία(αριστούργημα) : Das Leben der anderen.... | |
|
| |
Somnio
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:16 pm | |
| Και τι ακριβώς γινόταν εκεί βρε Γιώργο?? | |
|
| |
gio_leivadia10
| Θέμα: Απ: MoUsIke$ afIerWseI$! ###### Δευ Σεπ 15, 2008 3:17 pm | |
| - Somnio έγραψε:
- Προσωπικά ο κομμουνισμός ως ιδέα δε μου φαίνεται καλή και ως ιδεολογία είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εφαρμοστεί.
Αυτό που είδαμε σε ΕΣΣΔ,Κίνα και που εξακολουθούμε να παρακολουθούμε σε Κούβα είναι η χρησιμοποίηση της λέξης-και μόνο- κομμουνισμού ως περιτύλιγμα στην ισοπέδωση της προσωπικότητας και της επιβολής του Κράτους επάνω στον Άνθρωπο,με αποτέλεσμα την εκμηδένισή του.Και αυτό μόνο και μόνο για να πεισθεί η μάζα πως το πολίτευμα είναι κατά τα άλλα μια προσπάθεια εξισορρόπησης του χάσματος φτωχών-πλούσιων και ισότητας μεταξύ των πολιτών.
Με άλλα λόγια,ποτέ δεν είδαμε μια εφαρμογή του κομμουνισμού.Ούτε καλή,ούτε κακή. Δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστεί η θεωρία του κομμουνισμού στην πράξη,οπότε πάμε παρακάτω.. Υποκλίνομαι στην τελειότητα αυτής της άποψης........ | |
|
| |
| MoUsIke$ afIerWseI$! ###### | |
|